Events

Copenhagen Jazz Festival

Vi deltager i årets Jazz Festival.

Vores husband med Kasper Hollesen i front har spillet professionelt på den danske jazzscene siden 2016, og drager inspiration fra guitarrister som George Benson, Grant Green, Pat Martino, Wes Montgomery og Joe Pass. På kontrabas akkompagneres han af Jacob Roland og på trommer Jacob Melchior.

Under festivallen får vi også besøg af Alice Barnard og Victor Bøsling trio samt Kjeld Lauritsen trio.

Se nedenfor samt hele spillelisten via linket.

https://jazz.dk/copenhagen-jazz-festival-2022/spillesteder/12539/

Søndag 3. juli - Kjeld Lauritsen trio

I forbindelse med Copenhagen Jazz Festival 2022 har vi arrangeret en koncert med Kjeld Lauritsen trio.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammond Orgel med baspedaler og roterende lesliehøjtaler og jazzmesteren Espen Laub på trommer. Trioen fuldendes med violinisten Caroline Bugala.

Koncerten vil forme sig som et overflødighedshorn af følsomme og medrivende øjeblikke. Musik fra både Europæisk og Amerikansk jazztradition, og med fokus på den rige latinamerikanske musik.

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/9485/koncert-med-kjeld-lauritsen-trio

Juni - California Wine Weeks

Vidste du, at Californien er den 4. største vinproducent i verden?

I juni har vi fokus på californiske vine via kampagnen "California Wine Weeks", som arrangeres af en sammenslutning af 1.000 californiske vingårde, der har fokus på at forbedre miljøet for produktion, forbrug og nydelse af vin.

Vi har sammensat en lækker vinmenu med californiske bobler fra den legendariske The Godfather instruktør Francis Ford Coppolas vinmark i Napa Valley, hvidvin med den populære drue Chardonnay, en god sommer rødvin med californisk Pinot Noir og til slut en Moscato vin fra Sonoma County.

Søndagsfrokost

Vi inviterer til langbordsfrokost hver søndag kl. 13:00.

Køkkenet laver en lækker frokost og bordet bliver fyldt med en masse mad. Frokosten slutter af med dessert.

Billetkøb anbefales, men man kan også komme forbi og se om der er plads. Der vil være hygge på langborde med andre gæster samt live jazz som underholdning.

Prisen er kr. 375 pr. person og drikkevarer købes på dagen.

Live musik hver fredag

Fredagsjammen åbnes af Kasper Hollesen trio, som lægger ud med et kort åbningssæt, hvorefter scenen er åben for andre musikere.

Husbandet spiller de gamle jazzklassikere på højt niveau med Kasper Hollesen på guitar, Jakob Roland på kontrabas og Jacob Melchior på trommer, hvorefter scenen åbnes op, og andre musikere spiller med bandet. 

Gavekort

Gavekort kan købes fysisk i restauranten eller via DinnerBooking. Tryk på overskriften, her er link til DinnerBooking, hvor gavekortet også kan anvendes på andre restauranter.