Events

Live musik hver fredag

Fredagsjammen åbnes af Kasper Hollesen trio, som lægger ud med et kort åbningssæt, hvorefter scenen er åben for andre musikere.

Husbandet spiller de gamle jazzklassikere på højt niveau med Kasper Hollesen på guitar, Jakob Roland på kontrabas og Jacob Melchior på trommer, hvorefter scenen åbnes op, og andre musikere spiller med bandet. 

Gavekort

Gavekort kan købes fysisk i restauranten eller via DinnerBooking. Tryk på overskriften, her er link til DinnerBooking, hvor gavekortet også kan anvendes på andre restauranter.

Smag på søndagen

Hver søndag kl. 13 inviterer vi til langbordsstemning med smagfulde oplevelser og snak på tværs af bordene.

Kokkene har frie hænder til at sammensætte dagens menu. Alle får det samme at spise, og alt er med i prisen. Mad, vin, øl, vand, kaffe, dessert – det hele.

Prisen for det hele holder vi nede på et rimeligt niveau fordi vi ofte benytter overskydende udskæringer, en kasse grøntsager, vi ikke fik brugt i løbet af ugen, og vin, der ikke er plads til i kælderen længere. Nogen ville kalde det bæredygtighed med et finere ord.

Billet skal købes for at sikre en plads ved bordet. Prisen er kr. 425 alt inklusiv.

Søndagsevent 31. oktober

Vi har inviteret vores leverandør, Søtoftes Gårdmejeri, til at fortælle om deres landbrug, som muligvis har Danmaks gladeste køer og høns. Alle retter vil indeholder produkter fra Søtofte. Æg, mælk, yoghurt og ost.

Søndag 31. oktober

15:30 Velkomstdrinks & Finsk Karelian ris tærte med æg fra Søtofte.

16:00 4 retters menu
Søtoftes Søblå ost, græskar, pekan, sherry.
Søtoftes frisk ost tortellini, bouillon af ristede grønsager.
Signatur brød, Søtoftes yoghurt.
Søtoftes malkeko, sauce bordelaise, grønsager fra gården.
Søtoftes mælke is, sort sesam.

19:00 Kaffe/te & afslutning

Hele arrangementet foregår på engelsk.

Pris per person DKK 575 (ekskl. gebyr)

Winemakers Dinner 4. november

Traditionen tro holder vi tysk vinsmagning, hvor vi skal smage vine fra Flick, Geils og David Spies

Vinmagerene selv vil fortælle om deres vingårde og historien bag vinen. Sommelier Michel Rasmussen vil guide jer igennem smagningen og der vil også være mulighed for at købe vin med hjem til gode priser.

Torsdag den 4. november

17:30 Velkomstdrink

18:00 3-retters menu + 5 vine

"Kartoffelpuffer"
Tysk kartoffel røsti, créme fraiche, variation af kål fra gården, majroe, lakserogn.

"Eisbein"
Svineskank med spätzle, rødkål pure, karamelliserede æbler, øl sauce.

"Kirschtorte"
Chokolade parfait, hvid chokolade parfait, kirsebær sorbet, chokolade kage, kirsebær i portvin.

Pris per person DKK 795 (ekskl. gebyr)