Menukort

Åbningstider
Torsdag-Lørdag Frokost 12:00-15:30 & Aften 17.00-23.00
Søndag 12:00-15:30 & første søndag hver måned "Smag på søndagen" kl. 13:00 - 16:00.

Vi støtter Zero Foodprint Nordic, som er en Nordisk nonprofit organisation, der arbejder for en fremtid,
hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen. 1% af din regning går direkte til organisationen.

Live jazz hver fredag aften.

Bordreservation anbefales.

Vi tilpasser gerne menuen til specielle madbehov.
Noter det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert til jer.

Frokost

Husets brød & brunet smør

50,-

Sandwich på husets brød med braiseret Bertels gris, surt & urtedressing

100,-

Håndskåret oksetatar med radiser & rygeost

160,-

Spejlæg med confiterede svampe fra Bygaard & karamelliseret fløde

180,-

Stegt havtaske, kerner, ærter og bakskuld sauce

250,-

Rabarber med friskost & crumble

100,-

Menupakker

Menupakkerne kan forudbestilles ved reservation. Ved selskaber på 7 personer eller mere skal menu forudbestilles.

56˚ menu: snacks, forret, hovedret, sæsonens kartoffel, brød & smør, samt dessert.

600,-

56˚ menu inkl. et glas bobler og 3 glas vin.

1.200,-

Kaffe/te og chokolade

Pris ved forudbestilling

50,-

After dinner cocktail

Pris ved forudbestilling

100,-

Vi tilpasser gerne menuen til eventuelle allergier. Skriv det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert.

Snacks

Krydrede nødder

35,-

Charcutererie med løgkompot

80,-

ørredrogn ``en surprise``

80,- (delevenlig)

Josèphine østers og peberrrodsfløde

45,-/stk

3 Gillardeau østers & et glas bobler

235,-

Parisertoast

70,-

30g Lyksvad Baerii kaviar med rösti

450,-

Retter

´´Ramen```af kejserhatte m/vagtelæg og glaseret shiitake

135,-

Saltet Brosme, kinaradise og blodappelsin ponzu

160,-

Grambogård håndskåret okse tatar, æggeblomecreme, boghvede, og syltet beder

155,-

Grillet Iberico gris, glaskål, ajoblanco sauce med forårets urter

210,-

Cappelletti Pasta m/græskarfyld, syltet perleløg, blårskimmel og løg bouillon

200,-

Grillet Havtaske, kålskud, kerner og bakskuld sauce

250,-

Tilbehør

Husets brød, brunet smør

50,-

Flødekartofler

75,-

Dessert

Bergamottefromage, pandekagecrumble, fløde og lakrids

100,-

Ramonas ´´tiramisu

100,-

´´Den friterede hvide dame´´, karl-johan og solbærsauce

110,-

70% chokoladekage

35,-/stk