Menukort

Åbningstider
Torsdag-Lørdag Frokost 12:00-15:30 & Aften 17.00-23.00
Søndag 12:00-15:30 & første søndag hver måned "Smag på søndagen" kl. 13:00 - 16:00.

Vi støtter Zero Foodprint Nordic, som er en Nordisk nonprofit organisation, der arbejder for en fremtid,
hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen. 1% af din regning går direkte til organisationen.

Live jazz hver fredag aften.

Bordreservation anbefales.

Vi tilpasser gerne menuen til specielle madbehov.
Noter det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert til jer.

Frokost

Husets Brød med brunet smør

50,-

Sandwich på husets brød, Braiseret Bertels gris, surt & romesco

100,-

Quinoasalat af dansk quinoa, vinaigrette & grillet grønt

120,-

Grambogård håndskåret oksetatar, æggeblommecreme, boghvede og syltet rødbeder

155,-

Stegt pighvar, rosenkål, grøn pighvar sauce og klementiner

250,-

Ramonas Tiramisu

100,-

Menupakker

Menupakkerne kan forudbestilles ved reservation. Ved selskaber på 7 personer eller mere skal menu forudbestilles.

56˚ menu: Snacks, Forret, Hovedret, Brød, Salat og Dessert.

600,-

56˚ menu med et glas bobler og 3 glas vin.

1.200,-

Kaffe/te og chokolade

Pris ved forudbestilling

50,-

After dinner cocktail

Pris ved forudbestilling

100,-

Vi tilpasser gerne menuen til specielle madbehov. Skriv det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert.

Snacks

Krydrede nødder

35,-

Rösti og taramasalata

40,- 2 styk

Taskekrabbe og vanbakkelser

60,- 2 styk

Josèphine østers og peberrrodsfløde

45,-/stk

3 Gillardeau østers & et glas bobler

235,-

Parisertoast

70,-

30g Lyksvad Baerii kaviar med rösti

450,-

Retter

´´Ramen```af kejserhatte m/vagtelæg og glaseret shiitake

135,-

Saltet ørred, lime syrnet fløde, sprød kartoffel og havesyre

160,-

Grambogård håndskåret okse tatar, æggeblomecreme, boghvede, og syltet beder

155,-

Stegt pighvar, rosenkål, grøn pighvar sauce og klementiner

250,-

Cappelletti Pasta m/græskarfyld, syltet perleløg, blårskimmel og løg bouillon

200,-

Varde Ådal Lammeskank i brown ale m/ dehydreret selleri og urte salat

200,-

Tilbehør

Husets brød, brunet smør

50,-

Flødekartofler

75,-

Dessert

Pærer i riesling, chokoladesauce, mørdej og hvid chokoladeis

100,-

Ramonas ´´tiramisu

100,-

´´Den friterede hvide dame´´, karl-johan og solbærsauce

110,-

70% chokoladekage

35,-/stk