Menukort
Åbningstider
Torsdag-Lørdag 12:00-15:30 & 17.00-23.00
Søndag 13.00-16.00
Vi støtter Zero Foodprint Nordic, som er en Nordisk nonprofit organisation, der arbejder for en fremtid,
hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen. 1% af din regning går direkte til organisationen.
Live jazz hver fredag aften og søndag til frokost.
Bordreservation anbefales.
Vi tilpasser gerne menuen til specielle madbehov.
Noter det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert til jer.
Menupakker
Menupakkerne kan forudbestilles ved reservation. Ved selskaber på 7 personer eller mere skal menu forudbestilles.
56˚ menu: Snacks, Forret, Hovedret, Brød, Salat og Dessert.
600,-
56˚ menu med et glas bobler og 3 glas vin.
1.200,-
Kaffe/te og chokolade
Pris ved forudbestilling
50,-
After dinner cocktail
Pris ved forudbestilling
100,-
Vi tilpasser gerne menuen til specielle madbehov. Skriv det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert.
Snacks
Krydrede nødder
35,-
Røget kulmule croqette, fermenteret hvidløds aioli
65,- 2 styk
Finsk kartoffel fladbrød, porrer & kartoffelsalat
65,- 2 styk
Gillardeau østers, eddiker fra Nordhavn, peberrod olie
45,-/stk
3 Gillardeau østers & et glas bobler
235,-
Retter
Confiterede beder i andefedt, gede ost, hørfrø tuile
140,-
Blæksprutte fra Vesterhavet, "Champagne sauce", blomkål
200,-
Grambogård håndskåret okse tatar, Gigas østers emulsion, løvstik, peberrod
155,-
Græskar agnolotti, græskarkerne & salvie pesto, hærvejsost sauce
180,-
Torsk fra Vesterhavet, selleri fondant, svampe & sherry sauce
220,-
Grambogård svinebryst, black pudding, gulerods pure
210,-
Tilbehør
Husets brød, brunet smør
50,-
"Græsk" grøn salat, Søtoftes frisk ost
60,-
Dessert
Citron & pinjekerne tærte, mascarpone
100,-
Jordskok parfait, espresso cremeux, pære
110,-
Fennikel sorbet, kærnemælks mousse, skovsyrer parfait, fennikelfrø
110,-
3 nordiske oste, Finsk malt brød, kvæde kompot
125,-
Mark Hermanns håndlavede chokolade
25,-/stk