Menukort

Åbningstider
Torsdag-Lørdag 12:00-15:30 & 17.00-23.00
Søndag 13.00-16.00

Vi støtter Zero Foodprint Nordic, som er en Nordisk nonprofit organisation, der arbejder for en fremtid,
hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen. 1% af din regning går direkte til organisationen.

Live jazz hver fredag aften og søndag til frokost.

Bordreservation anbefales.

Vi tilpasser gerne menuen til specielle madbehov.
Noter det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert til jer.

Menupakker

Menupakkerne kan forudbestilles ved reservation. Ved selskaber på 7 personer eller mere skal menu forudbestilles.

56˚ menu: Snacks, Forret, Hovedret, Brød, Salat og Dessert.

600,-

56˚ menu med et glas bobler og 3 glas vin.

1.200,-

Kaffe/te og chokolade

Pris ved forudbestilling

50,-

After dinner cocktail

Pris ved forudbestilling

100,-

Vi tilpasser gerne menuen til specielle madbehov. Skriv det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert.

Snacks

Krydrede nødder

35,-

Røget kulmule croqette, fermenteret hvidløds aioli

65,- 2 styk

Finsk kartoffel fladbrød, porrer & kartoffelsalat

65,- 2 styk

Gillardeau østers, eddiker fra Nordhavn, peberrod olie

45,-/stk

3 Gillardeau østers & et glas bobler

235,-

Retter

Confiterede beder i andefedt, gede ost, hørfrø tuile

140,-

Blæksprutte fra Vesterhavet, "Champagne sauce", blomkål

200,-

Grambogård håndskåret okse tatar, Gigas østers emulsion, løvstik, peberrod

155,-

Græskar agnolotti, græskarkerne & salvie pesto, hærvejsost sauce

180,-

Torsk fra Vesterhavet, selleri fondant, svampe & sherry sauce

220,-

Grambogård svinebryst, black pudding, gulerods pure

210,-

Tilbehør

Husets brød, brunet smør

50,-

"Græsk" grøn salat, Søtoftes frisk ost

60,-

Dessert

Citron & pinjekerne tærte, mascarpone

100,-

Jordskok parfait, espresso cremeux, pære

110,-

Fennikel sorbet, kærnemælks mousse, skovsyrer parfait, fennikelfrø

110,-

3 nordiske oste, Finsk malt brød, kvæde kompot

125,-

Mark Hermanns håndlavede chokolade

25,-/stk