Menukort

Åbningstider
Torsdag-Lørdag 12:00-15:30 & 17.00-23.00
Søndag 13.00-16.00

Vi støtter Zero Foodprint Nordic, som er en Nordisk nonprofit organisation, der arbejder for en fremtid,
hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen. 1% af din regning går direkte til organisationen.

Live jazz hver fredag aften og søndag til frokost.

Bordreservation anbefales.

Vi tilpasser gerne menuen til specielle madbehov.
Noter det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert til jer.

Menupakker

Menupakkerne kan forudbestilles ved reservation. Ved selskaber på 7 personer eller mere skal menu forudbestilles.

56˚ menu: Snacks, Forret, Hovedret, Brød, Salat og Dessert.

600,-

56˚ menu med et glas bobler og 3 glas vin.

1.200,-

Kaffe/te og chokolade

Pris ved forudbestilling

50,-

After dinner cocktail

Pris ved forudbestilling

100,-

Vi tilpasser gerne menuen til specielle madbehov. Skriv det ved bordreservation, så sørger kokkene for at lave noget lækkert.

Snacks

Krydrede nødder

35,-

Lihmskov Gourgers

40,- 2 styk

Finsk kartoffel fladbrød, porrer & kartoffelsalat

60,- 2 styk

Gillardeau østers, beder, peberrod olie

45,-/stk

3 Gillardeau østers & et glas bobler

235,-

Blæksprutte Tempura, aioli & krydret vinagrette

65,-

Retter

Courgette, buratta, danske peberfrugter, chilli & Basilikum

140,-

Ceviche af sandart fra Tissø ´´havtorn tigers milk´´ tomat og koriander

160,-

Grambogård håndskåret okse tatar, Gigas østers emulsion, løvstik, peberrod

155,-

Gnocchi, fermenteret Asparges sauce, ærte puré

180,-

Makrel fra vesterhavet, selleri ´´´risotto´´ gulerods vinagrette og hasselnød

200,-

Vildand, kartoffel puré, vilde danske kirsebær & beder

220,-

Tilbehør

Husets brød, brunet smør

50,-

"Græsk" grøn salat, Søtoftes frisk ost

60,-

Dessert

Citron creme, agurk, sprød malt tuile & yogurt sorbet

100,-

Pocheret rabarber, kærnemælks sorbet, mazarinkage, kandiseret ingefær

110,-

Friisholm 70% chokolade parfait, vild mynte is & brombær

110,-

3 nordiske oste, Finsk malt brød, kvæde kompot

125,-

Petit Four

25,-/stk