Menukort

Åbningstider
Torsdag-Lørdag 12:00-15:30 / 18.00-24.00
Søndag: 13.00-16.00


Udvalg af a la carte-retter lavet på gode lokale råvarer. Live Jazz hver fredag aften.

Aften

Vi anbefaler vores gæster at vælge 2 dele retter hver samt snacks, tilbehør og dessert.

Snacks

Krydrede nødder

35,-

Gillardeau østers, eddiker fra Nordhavn, peberrod olie

45,-/stk

Sprød kyllingeskind, kyllingelever mousse, hybenbær

65,-

3 Gillardeau østers & et glas bobler

225,-

Lyksvad "Baerii" Caviar, 30g

Serveret med boghvede blinis, crème fraiche, rødløg & purløg

425,-/ perfekt til deling

Dele retter

Grillet aubergine, fermenteret hvidløg, squash, kikærte ”farinata”

120,-

Birthesminde svine terrin, Ingrid Marie æble, syltet sennepsfrø

145,-

Blæksprutte fra Vesterhavet, taramasalata, stikkelsbær

160,-

Rødspætte fra Vesterhavet, hyldeblomst beurre blanc, græskar, rejer

160,-

Agnolotti af knoldselleri, vilde svampe fra Jylland, hasselnød pesto

175,-

Dådyr, kaffe & rødbede, sort kardemomme sauce

200,-

Tilbehør

Husets brød, brunet smør

45,-

Grøn salat fra gården & skoven, estragon vinaigrette

60,-

Dessert

Brændt Basque cheese cake, blommer, hibiscus

95,-

Søtoftes yoghurt sorbet, citron panna cotta, agurk

100,-

Friisholm 70% chokolade parfait, vild vandmynte

110,-

Mark Hermanns håndlavede chokolader

20,-/stk

Kokkens Delemenu

Kokkens Delemenu er et udvalg af vores sæsonbestemte menu,

Pris pr. person 450,-

I kan også tilvælge en vinmenu sammensat af vores dygtige tjenere så bliver den samlede pris 700,- pr. person.